Anderen over Quality Psychology

Samenwerkingspartners

“Rishma is warm professioneel, heeft veel kennis en inspireert anderen, door hen inzicht te verschaffen over eigen kwaliteiten, om een nog betere versie van zichzelf te worden.”

Clemens Knispel, Mens 

“De reader “Beveiligers in de GGZ” opgesteld door Quality Psychology is door onze collega’s van WA Security Services zeer enthousiast ontvangen. De reader is duidelijk en helder geschreven en geeft onze beveiligers en zorgondersteuners een nog betere aansluiting bij onze doelgroep. Onze missie: “Het bijdragen aan een veilig werk- en leefklimaat binnen de GGZ”, wordt door deze reader dan ook nog krachtiger onderstreept. ”

Michiel Broeksma

Review trancehealing consulten

” Ik heb twee keer een trance healing mogen ontvangen van Rishma.
De eerste healing had ik gewonnen met een winactie. Ik had zelf nog nooit een trancehealing consult ontvangen, dus ik vond het wel een beetje spannend, maar ik ging er wel met een open gevoel in. We deden de healing (gezien het hele Corona gebeuren) via Zoom. We begonnen de sessie met de vragen die ik had. Mijn belangrijkste vraag had te maken met het volgende. Na mijn zwangerschap en de kraamperiode had ik het gevoel dat er steeds meer afstand was ontstaan tussen mijn man en ik. En na ruim 1,5 jaar was deze afstand zo gegroeid dat ik de weg niet meer terug kon vinden. Ik had het hier ook met een psycholoog over gehad, en hoewel zij met veel praktische tips kwam, veranderde het gevoel helaas niet. Rishma luisterde geduldig en vervolgens gingen we aan de slag. We hebben gewerkt aan mijn hartchakra. Daarna hebben we ook gekeken of er entiteiten bij mij waren, die het een en ander wellicht belemmerden. Dit bleek zo te zijn, waarna we deze entiteiten naar het licht hebben begeleid. Tot mijn verbazing was dit een heel emotioneel proces voor mij. Dit was zo verrassend, omdat ik eigenlijk helemaal niet geloofde in entiteiten die zich aan je vast kunnen klampen. Gelukkig was Rishma heel begripvol en was er voldoende ruimte om de emoties te uiten. Als laatste heeft ze ook tarotkaarten gelegd voor aanvullend advies. Na de sessie moest ik het eerlijk gezegd wel even allemaal laten bezinken. Maar in de periode daarna ervaarde ik echt wel verschil. Opeens ging het communiceren met mijn man veel beter en voelde ik niet meer die afstand. Ook voelde ik mij energieker. Ik heb mij altijd heel erg moe gevoeld en dit was niet meer het geval. Heel apart, maar wel heel fijn natuurlijk. Al met al wat het een hele bijzondere ervaring, maar ook een hele mooie ervaring waarvan ik echt profijt heb gehad.
Dit maakte dat ik een maand daarna nog een healing bij Rishma heb aangevraagd. Nu zat ik met de spanningen die gepaard gingen met het starten van mijn eigen onderneming en de onzekerheden die daarmee gepaard gingen. Daarnaast vroeg ik mij ook af of er nog onafgemaakte karma was, die ik moest verwerken. Rishma begon vervolgens met een begeleide meditatie om zo de achterliggende problematiek bloot te leggen. Uiteindelijk kwamen we uit bij een vorig leven en kwamen er ook andere mooie boodschappen door, die mij konden helpen om verder te komen. Een belangrijk onderdeel hiervan was ook het helen van mijn innerlijk kind. Ook dit werd weer een emotionele ervaring. Deze sessie eindigde Rishma ook weer met het leggen van een aantal orakelkaarten en natuurlijk weer een mooi advies waarmee ik zelf aan de slag kon. Ook deze sessie vond ik weer een mooie ervaring.
Mocht ik in de toekomst weer tegen problemen aanlopen, dan zal ik zeker weer een sessie boeken.”  Ashna
“We leven soms even een hard bestaan vandaar raad ik Quality Psychology van harte aan! Ik ben binnen mijn netwerk in contact gekomen met de charmante owner van
Quality Psychology. Toeval bestaat niet dus het Universum bracht haar perfect getimed op mijn pad die ik op dat ogenblik bewandelde al was het wankelend. Ik balanceerde al een poosje op de rand van een mental breakdown door mijn trauma’s en ervoer veel bad vibes en negative energy. Ik riep de hulp in van Quality Psychology om haar expertise te benutten want in mijn eentje dreigde het te mislukken. Ik ben enorm dankbaar dat zij mij heeft kunnen helpen om verlost te raken van die tunnelvisie van negativiteit.
Direct na de sessie die voelde het alsof er letterlijk gewicht van mijn schouders afviel, en de dagen en weken erna werd ik steeds meer bewust van mijn eigen kracht en de overtuiging dat we alles zelf aan kunnen trekken met positieve focus.
Ik volg de aanwijzingen en tools van Rishma gedreven op en ondervind dat er een opwaartse progressieve stroming plaatsvind waar ik enorm dankbaar voor ben.
Laat Quality Psychology jou ook de weg wijzen wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet…..” Letmebefrank 💯 💚 
“Wat was het een unieke ervaring om een sessie te hebben gekregen.
Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het spirituele en het bovennatuurlijke, maar ik durfde nooit een sessie in te gaan. Ik heb het wel altijd gewild maar durfde die stap niet te maken.
Nerveus begon ik aan de sessie en kippenvel. De connectie met Rishma was er al meteen.
Ik maakte contact met mijn ziel, de gidsen om me heen en ging terug naar mijn vorige leven. Het was een achtbaan van emoties, heftig maar zo mooi! Het voelde alsof de puzzelstukjes op zijn plek vielen. Mijn gevoel werd bevestigd.
Één sessie heeft al zoveel invloed op me gehad. Het voelt alsof ik sterker in mijn schoenen sta maar vooral in contact met mezelf. Zeker een aanrader om dit een keer te doen!”

 

“I had a session with Rishma. And ow my god it was so pure and deep. I went to the deepest and darkest of my soul, so that I could bring that to the light and clear it.Rishma is an pure soul, with the purest intentions to heal you. She is patient and asks good questions to go deep in your chakra’s. She is guiding you to go there and let love flow in. A great and powerfull session and everybody needs it. Thank you Rishma. Namaste Charyta”

” Ik ken Rishma al meer dan 10 jaar en ik kan zonder twijfel zeggen dat zij één van de fijnste personen is die ik ken. Rishma is een puur en oprecht mens, dit komt niet alleen tot uiting in de privé omgang met haar, maar ook in de consulten die ik van Rishma heb gekregen. Haar energie is ontzettend fijn en ze stelt je meteen op je gemak. Je voelt dat ze echt oprecht is en dat zij er echt is om jou verder te helpen. De consulten die ik van Rishma krijg zijn voor mij steeds weer een bevestiging van wat ik diep in mijn hart eigenlijk al voel, maar zelf wegstop of negeer. Rishma brengt de aspecten waar ik nog mee vecht in mijn leven naar boven en geeft mij steeds weer een duwtje de juiste richting in. Voor mij zijn de consulten bij Rishma super fijn. Als ik met bepaalde vragen zit geeft Rishma hier een nieuwe, heldere kijk op, die ik zelf niet gezien zou hebben. Sinds ik consulten van Rishma krijg is mijn energie ontzettend omhoog gegaan en zie ik de rode draad in mijn leven weer. De consulten van Rishma hebben mij een beter mens gemaakt en ik ben er ontzettend door gegroeid. Hier ben ik haar heel dankbaar voor.”

Supervisanten

“Rishma laat iedereen in zijn waarde en stelt zich open op”.

“Je geeft mooie oprechte complimenten en daardoor ontstaat er meer motivatie en vertrouwen”.

“Rishma is een ervaren expert en kan goed informatie overbrengen aan de groep”.

“Ik zou Rishma omschrijven als een open persoon, die erg enthousiast is in hetgeen dat zij vertelt. De drempel is laag om bij haar onderwerpen aan te kaarten, waar ik zelf tegen aanloop”.

“Rishma is prettig in omgang. Ze neemt de tijd, heeft enorm veel kennis en staat open voor feedback”.

“Je bent erg fijn om mee te werken, jouw uitleg is duidelijk en je weet een prettige sfeer in de groep te scheppen ondanks de zware onderwerpen die worden besproken”.

“Je komt professioneel over en zorgt voor meer inzicht. Ik vind het fijn om casuïstiek bij jou in te brengen”.

“Rishma heeft een vriendelijke uitstraling. Zij zorgt voor veiligheid in de groep”.

“Je zorgt voor veiligheid in de groep en hebt duidelijk kennis van zaken, die je goed overbrengt”.

“Rishma neemt haar vak serieus”.